onsdag 27 oktober 2010

Gratis teater för alla våra treor!

Vi har nöjet att kunna bjuda i åk 3 på Ung scens teaterpjäs ROFLMAOWTIME onsdagen den 8/12 kl 13:00-14:30. Det är en modern och ungdomlig pjäs om Internet! Ett trevligt inslag i decemberrusket och ett ypperligt tillfälle för er som aldrig gått på teater. Självklart bryter vi av det vanliga schemat för treorna denna eftermiddag för att kunna erbjuda eleverna lite kultur! På Ung scens hemsida kan man läsa följande om pjäsen:
ROFLMAOWTIME är ett bisarrt äventyr med inslag av underliga youtubeklipp, plötsliga pop up-fönster, våldsamma dataspel, pladdriga chattrum, hemlig porrsurfning och dagens överraskning. Genom att omvandla internets former till scenkonst inventerar ung scen/öst nätet som estetik och lekplats för våra kroppar och sexualiteter. ROFLMAOWTIME handlar inte om internet – den är som internet. Det är en ekokammare för våra fantasier, drömmar och begär. Det är allt du tänker på, och vad som helst. Att se djupt in i internet, är att se djupt in i människans outgrundliga själ.
Pressbild
Ett litet förtydligande för dig som inte lever större delarna av ditt liv online: ROFLMAOWTIME = Rolling On Floor Laughing My A** Off With Tears In My Eyes...

Skribent: Lina Szymanska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar