tisdag 12 oktober 2010

forts. TBS: det här är vi!

Inför skoldagen känner sig Tobias väldigt glad, kul att gå till jobbet säger han. Han tycker att eleverna och lärarna är väldigt trevliga på Thorens. Eleverna är otroligt härliga och goa, och arbetsamma. Något han vill förbättra på skolan är ännu mer samarbete mellan de olika årskurserna. Sedan jag kom till Thorens så har skolan blivit större, fått fler lärare samt elever. För varje dag som går blir vi en ännu bättre skola. På Thorens Business School utbildar vi framtidens män- affärs kvinnor. / Tobias (Education Manager)
Det bästa med att undervisa på Thorens business School är att få träffa alla underbara och roliga elever. Inför skoldagen känner jag mig glad, och ser fram emot en rolig skoldag. Eleverna på Thorens är snälla roliga och väldigt intresserade av att utvecklas, de är även lite små busiga ibland. Om jag kunde förändra något på skolan så skulle det vara att få eleverna att förstå hur viktig Coachtiderna är, där kan man förbättra sina betyg och få extra stöd. Sedan TBS första år här i Linköping har skolan blivit större, mer struktur och utmärkt sig som ett lydligt affärsgymnasium, samt fler lärare och elever. / Hanna (lärare spanska/idrott)

Inför början av veckan känner sig Daniel trött, men ju längre fram i veckan känner han sig uppspelt. Varje dag känns rolig, man vet aldrig hur dagarna ser ut eftersom jag har varierade arbetsuppgifter. Eleverna på Thorens är väldigt charmiga, karismatiska och till viss del lite förvirrade. Om jag skulle kunna förändra något på skolan så skulle det vara att både elever och lärare skulle befinna sig på skolan klockan 8.00 till 16.00 varje dag. Sedan skolan öppna år 2008 så har det skett jätte mycket, dels att skolan har blivit större. Thorens business School har utmärkt sig som Linköpings affärsgymnasium.  / Daniel (kurator)
Vi vill avsluta med att tacka till alla elever och lärare som har ställt upp speciellt till Lina som har kommit med idéer och tankar under projektets gång. Vi hoppas att TBS elever håller sig uppdaterade på TBS-bloggen Tack!

Skribenter: Amina Nilsson-Sköld och Tina Noori
Fotograf: Charlotte Larsson
Fotoredigering: Cassandra Arzouny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar